Årsskrift 2013 er på vej

Årsskrift 2013
Glæd dig til årets udgivelse fra Danske Naturister.

Udkast til forsiden på Årsskrift 2013Danske Naturisters bestyrelse har besluttet at udgive et årsskrift, som beretter om om alle de tiltag og aktiviteter, der er i Danmark for os mennesker, som ynder at tilbringe fritiden og en del af livet uden unødvendig påklædning. Meningen er, at vi vil formidle et bredt og alsidigt billede af mulighederne for at være sig selv – eller i samvær med andre – uden tøj!

Mange medlemmer har udtrykt glæde over Nyhedsbrevet, som hver måned via mail fortæller om alt hvad der aktuelt rører sig i det nøgne miljø.
Samtidig er det et savn, at ‘Naturisten’, det fine trykte blad, som kom et par gange om året, ikke længere findes. Årsskriftet er tænkt som et tiltag, der forener det elektroniske og trykte, og vi ser meget frem til resultatet.

Kim Øverup har fået til opgave at være redaktør af årsskriftet, og Kim samler trådene, hvilket også indebærer kontakt til mulige annoncører og samarbejdspartnere. Vi sætter spot på vores nærmeste alliancer med annonce, artikler og omtale i årsskriftet, og såvel private som erhvervsdrivende, som vil udleje feriebolig, kan få en annonce i årsskriftet. Læs mere om annoncering her > >

Udover artiklerne fra forskellige selvstændige aktive bidragydere vil der også være ti meget forskellige korte portrætter af personer, som har hver sit afslappede personlige forhold til nøgenhed. Vi har fået journaliststuderende Henriette Jakobsen til at lave interviews med disse personer og disse interviews gemmer sig rundt omkring i bladet.

Årsskrift 2013 bliver trykt i farve på 20 flot opsatte A4-sider og vi håber at have bladet ‘på gaden’ medio maj. Vi forventer at kunne formidle bladet ud til alle medlemmer og samarbejdspartnere i løbet af 2013. Bladet vil også kunne bestilles individuelt igennem webshoppen, hvor medlemmer naturligvis kun skal betale for porto+forsendelse.

Med venlig hilsen
Jens Rasmussen
- formand for Danske Naturister
jra@naturister.dk

Om Danske Naturister

Danske Naturister er Danmarks største naturistforening med omkring 1200 medlemmer. Foreningens hjemmeside er www.naturister.dk hvor alle kan finde uddybende information om naturisme og foreningens aktiviteter
Dette indlæg blev udgivet i Om naturisme. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>